previous arrow
next arrow
Slider

Liefde licht letters

De hele wereld mag weten dat je getrouwd bent

Deze waanzinnige liefde licht letters zijn een onmisbaar decoratiestuk op bruiloften en huwelijksfeesten. Verwelkom de gasten op het feest met deze stralende pracht; als tranentrekker bij de ceremonie, of als sfeerverlichting op het feest. Waar ze ook worden neergezet, het brengt een gevoel van warmte en gezelligheid voor de gasten.

Beschikbaar voor zowel binnen als buiten
Strak witte afwerking met warm wit licht
Straalt sfeer uit op het feest
Binnen in de trouwtent
Voor bij de ceremonie
Buiten in de tuin
Zodat iedereen het kan zien
Bruidspaar poseert bij letters
Prachtig op photoshoot
160
Huurprijs. Exclusief bezorgkosten en op- afbouw
€194 incl. BTW
Dit is een Ochique sfeerconcept

Ervaringen met onze feesten


Al tijdens het voorgesprek met Mart hadden we het gevoel dat hij voor de verzorging van alle muziek rondom ons huwelijksfeest aan een half woord genoeg had. En we werden niet teleurgesteld! Ik ben nog nooit op een leuker feest geweest dan op dit feest van onszelf. Dankzij Mart, het jazztrio, de saxefonist, de jongens van dr. Brass- echt super. Helemaal naar onze smaak en ik heb me op mijn te hoge hakken een bloedblaar gedanst. Een beter compliment kun je een deejay niet geven, toch? Dankjulliewel Habbevents! Als we nog eens een feestje hebben weten we jullie te vinden.
- Femke Schepers

Afgelopen vrijdag een fantastisch huwelijksfeest gehad mede dankzij Mart en zijn medewerkers. Wij wilden graag een volle dansvloer en die hebben we gekregen ondanks diverse leeftijden en achtergronden van onze gasten! Toen het feest even onderbroken moest worden voor een film van de vriendengroep wist Mart direct daarna de sfeer op de dansvloer weer terug te brengen. De "LOVE" dj-booth stond perfect in de feestzaal, een mooie aankleding voor een bruiloft, foto's volgen!
- Karin Markus

Wat voelde hij de sfeer supergoed aan. De hele avond stond de zaal op zijn kop en ging iedereen helemaal los. We hadden nooit durven dromen dat ons feest zo vet zou zijn. Ook de vleugel booth was echt een toegevoegde waarde op ons feest, een echte blikvanger.
- Patrick Asselman
Google Beoordelingen
5.0

Uit 81+ recensies

Facebook Beoordeling
4.8

Uit 103+ recensies