previous arrow
next arrow
Slider

Onze Rock en roll zanger

Nostalgische meezingers uit de jaren vijftig

Ademhalen of muziek maken? Voor Gert maakt het geen verschil. Met meer dan 25 jaar aan podiumervaring brengt deze rock ’n roll zanger jouw gasten terug naar de jaren ’50. ‘Johnny be good’ op een zomerse middag of ‘In the getto’ terwijl het buiten sneeuwt? Sfeer brengen kan hij als geen ander.

Goede ijsbreker voor de avond
Krijgt je gasten aan het meezingen
Geschikt voor bruiloft en bedrijfsfeest
495
voor complete show
met techniek
€539 incl. BTW

Ervaringen met onze feesten


11 mei 2018, wat een geweldige dag! Dankzij de mooie bartruck, de transparante tent, de verlichting, de aankleding, het goede personeel en de goed lopende organisatie! Namens ons heel erg bedankt! Liefs Maikel & Francé
- Francé Vervoordeldonk

Wat een fantastische trouwdag hebben wij gehad! Prachtig aangekleden locatie, originele Bruut bar, sfeervolle champagneboom en een prachtige tent! En niet te vergeten top DJ Calvin die er een knalfeest van wist te maken! Nogmaals willen wij Mart en zijn dreamteam bedanken voor de onvergetelijke dag!
- Dennis Banning

Wat voelde hij de sfeer supergoed aan. De hele avond stond de zaal op zijn kop en ging iedereen helemaal los. We hadden nooit durven dromen dat ons feest zo vet zou zijn. Ook de vleugel booth was echt een toegevoegde waarde op ons feest, een echte blikvanger.
- Patrick Asselman
Google Beoordelingen
5.0

Uit 81+ recensies

Facebook Beoordeling
4.8

Uit 103+ recensies